Search
User Profile

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
AngelRubino
Hattem 196
Roermond, LI 6041 Sc
Netherlands
06-43998488 http://www.getedeals.com/tyskland/hummels-troeje-2016-44184/ *******
Den første dag i udvælgelsen af ​​spillere Semarang PSIS på Jatiniri Stadium, Semarang, tirsdag eftermiddag blev ingen spiller elimineret. Det skyldes, at det i første fase stadig er overvågningsfasen. Ikke desto mindre hævdede lederen af ​​PSIS Semarang Firmandoyo at have lommet en række afspillers navne.
Udvælgelsen af ​​den første dag blev efterfulgt af 65 spillere domineret af spillere fra 25 klubmedlemmer af PSIS. I mellemtiden var den tidligere PON-spiller, der kun kom 11 personer. Ex-PON-spillere, der kommer til at praktisere, er Daru Tri Laksono, Ryco Fernanda, Fauzan Fajri, Vidi Hasiholan, Yudi Setiawan, Rengga Setiawan, Saiful Amar, Rizki Yulian, Gunaryo, Adi Rumianto og en målmand Ivo tysk landsholdstrøje Andre.
Mens andre PON-spillere vil være til stede onsdag (14/11), undtagen Fendri, der er kommet ind i holdet Persija Jakarta. Coach Firmandoyo sagde, på klubbenes egen begivenhed.
Coach, der leverede PON Jateng holdet vandt bronze medaljen på PON Riau 2012 sagde det, vil begynde at eliminere spillere på torsdag. Han afslørede, at i den tidlige fase udvælgelse kun overvåge spillernes 'spil gennem spil kamp.
For den første dag overvåger vi førstnævnte, så i øjeblikket har der ikke været nogen eliminering, sagde han efter at have ført udvælgelsen af ​​spillere på Stadium Jatidiri.
Han indrømmede, selv om ingen spiller er elimineret, men han har lommet en række navne på billige træningsbukser spillere, der vurderes at have mere evne. Men for disse navne var han stadig tilbageholdende med at afsløre det først. 'Det er stadig den første dag, stadig lang,' sagde han.
En af de tidligere PON-spillere, der kom efter valg af Ryco Fernanda indrømmede, ganske begejstret for at følge udvælgelsen til holdet Mahesa Jenar Laskar. Han hævdede at udstede alle hans evner, på den første valgdag. '' Jeg følger virkelig udvælgelsen, fordi den vil være med i PSIS, sagde han.
Spilleren, som engang var ensartet med Persela Lamongan, indrømmede hans ønske om at blive med i klubben med dette unge monument, fordi PSIS er en stor real madrid håndklæde klub. Selvom PSIS i øjeblikket er i den anden kaste af indonesisk fodbold, er det ikke noget problem. Netop hvis jeg kan deltage i PSIS, vil jeg kunne bringe denne klub forfremmelse til den højeste kaste, sagde han.
I mellemtiden udtalte General Manager for PSIS Ferdinand Hindiono, at det ikke vil give grænser for, hvor mange spillere der vil blive taget fra dette tidlige scenevalg. Alt godt vil blive bevaret, sagde han.
Han indrømmede ved at vælge spillere fra PSI medlemsklubber og ex-spillere PON, forventede mere lokale kvoter. 'Valg i dag, ikke kun for at finde spillere, men også at give motivation til lokale spillere.'