Search
User Profile

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
BryceKorth66
An Der Schillingbrucke 51
Rammingen, BY 86871
Germany
07345 48 86 16 http://kern.thegivershirt.com/Napoli-68450.html *******
poliströjaMartyn Meade, tränare av Irländsk Rookie, sa: Det var skrämmande och avsiktligt eftersom han har dragit hästen in i oss.
Ryan sa att han inte kunde tro det och sa att det var en skam. Om hon hade rum skulle hon ha vunnit. '
Spencer hade avslutat förbi posten på Namhroodah i Carraig Insurance Stakes med Red Box i andra och frontman kläder irländska Rookie som tog tredje.
Efter långvarig förfrågningsförfrågan mottog Spencer ett tre dagar däck för vårdslös ridning efter att ha hämmat irländsk Rookie, som fördes till andra. Namhroodah diskvalificerades och placerades tredje. Red Box flyttades upp till första och irländska Rookie fick andra plats.
Spencer var lyckligt att lämna dörren på irländska Rookie och Ryan Moore.
Klart var irländsk Rookie den moraliska chelsea tröjor vinnaren men som reglerna står hon inte tilldelad loppet eftersom Red Box inte har varit inblandad i någon störning.
Paul Barton, stewardssekreterare, sade: Vår uppfattning är att Ryan Moore gjorde enorm mark innan han störde i sex steg och han har bara sex steg för att göra marken före vinnande posten.
Enligt vår uppfattning om sannolikhetsbalansen skulle irländska Rookie ha vunnit, fotbollsställ men regeln tillåter oss bara att främja och inte främja.
Luke Morris, i slutändan den vinnande jockeyen, sa: Jag förlorade en vinnare i London i går på en överklagande så det är trevligt att få en tillbaka och speciellt eftersom det tar upp min 100.
Av den ovanliga situationen sa han: Första gången jag upptäcktes var jag redo för presentationen!